Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff
menü
Vissza a főoldalra

EMMAUS 35

Közzétéve: 2021. 06. 16.

Emmaus ház 35. születésnapja alkalmából hívunk ás várunk minden kedves Testvérünket!

Részletek a plakáton!

Imádság - 2021. június 6. vasárnap

Közzétéve: 2021. 06. 04.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának kezdeményezésére a kecskeméti történelmi felekezetek templomainak harangjai is megszólalnak június 6-án, vasárnap délután 2 órakor 10 percre, hogy emlékeztessenek az elhunytakra, a járvány okozta veszteségeinkre. Legyen ez a harangzúgás a hálaadás kifejezője is azért, hogy megmaradtunk, hogy Isten segítségével újat kezdhetünk. Kérjük, a testvéreket hogy imádságos lélekkel olvassák el az alábbi imádságot ezzel is bekapcsolódva a hívők közösségébe:

Tovább

TÖBBGENERÁCIÓS TÁBOR - 2021

Közzétéve: 2021. 06. 02.
Kedves Testvérek!
 
Örömmel hirdetjük, hogy a tavalyi évben elmaradt gyülekezeti Többgenerációs Táborunkat az idei év nyarára ütemeztük át. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A táborban lehetőség lesz az Ige körül leülni, beszélgetni, közös istentiszteleten részt venni. A gyermekeknek és a fiataloknak a korosztályuknak megfelelő programmal készülünk a délelőtti időben, délutánonként pedig kirándulásokra, strandolásra és a régen várt együtt töltött időre is sort keríthetünk!
Tovább

KONTRASZTOK

Közzétéve: 2021. 05. 26.

Az alkalom ingyenes!

Szeretettel várunk mindenkit! 

GRYLLUS

Közzétéve: 2021. 05. 18.

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a koncertre!

 

Gryllus Dániel – Sumonyi Zoltán: „Pál apostol levelei” jubileumi koncertre kerül sor Ferenczi György és Szirtes Edina közreműködésével. A rendezvény ingyenes. A járványügyi szabályok betartásával szeretettel várunk mindenkit!
Facebookon eseményként.

Tovább

PÜNKÖSD és KONFIRMÁCIÓ

Közzétéve: 2021. 05. 13.

Sok szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Az eseménysorozat élőben, online is követhető itt!

Hajnalcsillag Tanoda - SZAVAZÁS

Közzétéve: 2021. 05. 12.
Szavazz Te is a Hajnalcsillag Tanodánk "Színes álomudvarára"! 
A szavazás ideje alatt minden aktivált regisztrációval rendelkező felhasználó naponta egy szavazatot adhat le. A szavazás végén a kategóriánként első három legtöbb szavazatot kapott pályázat kerül a zsűri elé, amely majd - a szavazáson elért helyezéstől függetlenül - értékeli és kiválasztja az idei Let’s Colour nyerteseit.
 

Áldozócsütörtök 2021

Közzétéve: 2021. 05. 10.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

18 órától élőben itt tekinthető meg!

Könyvtár és levéltár

Közzétéve: 2021. 05. 03.
Örömmel tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat és Kutatóinkat, hogy a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendeletben foglaltak szerint 2021. május 3-tól könyvtárunk szolgáltatásait munkanapokon 10-15 óra között ismét személyesen igénybe vehetik a védettségi igazolvánnyal rendelkezők. Levéltárunkat kérjük, hogy továbbra is előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban látogassák a védettségi igazolvánnyal rendelkezők. Jelszóval rendelkező olvasóinknak lehetősége van a dokumentumok hosszabbítására a webes felületen vagy egyébként e-mailen és telefonon keresztül is.