Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff
  1. Főoldal
  2. Gyülekezeti élet
  3. Közösségeink
  4. Bibliaórák

Bibliakörök

Bibliaórák

Az Istentiszteletek mellett a gyülekezetben nagyon fontosak a kisebb közösségek, amikben könnyebben megélhetjük a testvéri kapcsolódást, egy-egy beszélgetés családias légkörét vagy élvezhetjük a kérdések inspirálta beszélgetéseket.

Bibliaköreink mind-mind más jelleggűek, más városrészhez kötődnek és más korosztályt szólítanak meg.

 

Hétfő
- 15.00 kézimunkakör és Bibliaóra: - Sion I. Nyugdíjasház (Budai u. 8-10.)
- 17.00 Hajléktalanszállón egyidejűleg a hajléktalanszálló két helyszínén: az idős részlegen és az ún. nappali részlegen.(Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Matkói út)

 

Kedd
- 16.00 (minden hónap 1. és 3. hete) Bibliaóra - Hunyadivárosi Közösségi Ház, Daróczi köz 14.
- 17.00 Bibliaóra - Katonatelepen (Bernát János u. 6.)
- 17.00 „Reményforrás” bibliakör - Sion III. Nyugdíjasház (Fráter u. 2.)
 

Szerda
- 10.00 Baba - Mamakör - Betlehem Kapuja (nyáron szünetel) Sion I. Nyugdíjasház (Budai u. 8-10.)

- 10.30 Sion III. Nyugdíjasház (Fráter u. 2.)
- 15.30 Sion II. Nyugdíjasház (Szarvas u. 3.)
- 18.00 Kecskeméti Kékkereszt Csoport szenvedély - beteget segítő missziói alkalma - Gyülekezeti központ (Szabadság tér 4.)

 

Csütörtök
- 16.00 Ifjúsági bibliaóra (11+ éveseknek) IFI - Ifjúsági galéria (szorgalmi időben) (Szabadság tér 4. Bejárat a Kálvin tér felől)
- 15.00 Széchenyivárosi bibliaóra - Széchenyi István Közösségi Ház (Széchenyi sétány 6.)

 

Péntek
- 18.00 IFI (14+ éveseknek) - Ifjúsági galéria (szorgalmi időben) (Szabadság tér 4. Bejárat a Kálvin tér felől)
- 15.00 Sion I. Nyugdíjasház (Budai u. 8-10.)

 

Házi Bibliakörök

Műkertvárosban a hónap második csütörtökén tartunk bibliaórát 17.00 órakor Harkai Istvánéknál a Mártírok u. 11. szám alatt. (további információ Laczay Andráslelkipásztornál)

Petőfivárosban minden 2. csütörtök 16:30, minden 4. csütörtök 16:30 imaóra melyeket mindig más helyszínen tartjuk, amelyet az aktuális alkalom előtti héten a hirdetőben jelzünk! (további információ Borsos-Pintér Nóra lelkipásztornál)

 

ÖFI

Minden nap hazamegyünk, de a lelkünknek is kell hogy otthonra találjon. Egy lelki otthont kínálunk fel neked, ha vágysz egy közösségre. A csoportunk neve ÖFI, mert már kiléptünk az ifi korosztályból.Van közöttünk aktív dolgozó és nyugdíjas is. De lendülettel, akarással, kitartással együtt vagyunk. Keressük Isten akaratát, hogy vele éljük a hétköznapokat és lássuk a célt, ami felé tart az utunk, életünk. Tudunk egymásról, örömeinkről, bajainkról, félelmeinkről, gyógyulásainkról. Csoportunkat nagy szeretettel, tiszta igei útmutatással Szabó Zsuzsa lelkipásztorunk vezeti.Közösségünk nyitott és van hely a te számodra is. Minden első és harmadik pénteken 17 órától vannak az alkalmak, a Gyülekezeti Központ emeleti termében. Bejárat a Kálvin téri parkoló felől. Ének, imádság, imaközösség, igei tanítás, beszélgetés, bizonyságtétel, egymás terhének hordozása, a jókedv és humor mind jellemző ránk. Szeretettel bátorítunk, ha erre van lelki igényed, csatlakozz hozzánk.  Nagy örömmel várunk és előre imádkozunk érted.

"Jöjj az Úr vár reád! "