Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff

Gyülekezeti sorozatok, képzések

Gyülekezeti sorozatok, képzések

 

“Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében…” Máté 28,19

 

A hívő életünk elkezdődik amikor Isten megszólít bennünket és úgy döntünk, hogy odaszenteljük az életünket Neki élő áldozatul. Először még “gyerekcipőben” járunk a hit dolgaival kapcsolatban és sok támogatást, tanítást kapunk a gyülekezet közösségébe, istentiszteletek, bibliaórákon, majd eljön az a pont a hívő életünkben amikor “nagykorúakká” válunk és érezzük Isten vezetését abban, hogy mi is szeretnénk tenni ezért a közösségért, a gyülekezetért, a társadalomért, tevékenykedni a misszióban.

 

Az igazi tanítványi élethez pedig hozzátartozik a tanulás is. Ahogyan a tanítványok három éven keresztül tanultak Jézustól, vele jártak, vele éltek és figyelték mit, hogyan tesz, hogy később ők is képesek legyenek beállni a szolgálatba, úgy nekünk is lehetőségünk van a szolgálatok vagy lelki életünk fejlesztésére. 

 

Ezért gyűjtöttük össze azokat a  sorozatokat, képzéseket, lelki hétvégéket, hitmélyítő alkalmakat, amelyek segíthetnek bennünket ebben. Ezek között vannak olyanok amelyeket mi rendezünk meg a gyülekezetünk keretein belül és vannak amiket máshol rendeznek meg de jó szívvel ajánljuk, hogy aki érdeklődik azon a területen a szolgálat iránt az vegyen részt rajta.


 

ALPHA sorozat és Felnőtt konfirmáció

Helyszín: Kecskemét

Időpont: 2020. Ősz

 

Azoknak ajánljuk ezt a sorozatot, akik az egyháztól távol vannak de szívesen beszélgetnek a Biblia üzeneteiről, akik most kezdik meg Jézust követő életüket, vagy úgy érzik nagy felfrissülésre és meújulásra lenne szükségük az Istennel való kapcsolatukban. 

Egyben ez egy jó lehetőség azok számára is akik a személyes életükben szeretnének evangelizálni vagy a misszióban jobban elmélyülni, várjuk ugyanis azokat akik szívesen szolgálnak ezen az alkalmon. A legnagyobb szolgálat pedig, ha valakit meg tudunk hívni erre az alkalomra aki még nem ismeri Istent.

 

További információ az Alpha sorozatról itt, a Felnőtt konfirmációról itt.


 

ÉNEK ISKOLÁJA

Helyszín: Kecskemét 

Időpont: 2020. ősz

 

További információ hamarosan!


 

BIBLIAISKOLA

Helyszín: Kecskemét 

Időpont: 2021. tavasz

 

További információ hamarosan!

 

KETT- pedagógiai módszer KÉPZÉS

Helyszín: Kecskemét,

Időpont: 2020.09.10-12.

Mi is az a KETT módszer? Ezen a képzésen nem csak megtudhatod, hanem saját élményen keresztül sajátíthatod el, hogy hogyan vezess egy olyan alkalmat ahol ezt a módszert alkalmazod. Annyi biztos, hogy egy kreatív, színes és sok területen használható eszközt sajátíthatsz el ezen az alkalmon, amelyet a gyülekezetben is hasznosíthatsz a gyermekfoglalkozásokon, kreatív Bibliaórák alkalmával vagy éppen a fiatalok közt végzett szolgálatban.

 

További információ EZEN A LINKEN található!

 

HOZZÁÉRTŐ SEGÍTŐ KÉPZÉS

Helyszín: online

Időpont:  2020.szeptember 21-től

 

Szeretettel ajánljuk azoknak akiknek a szíve megdobban ha szenvedő, nehézségekben, gyászban lévő embert lát és szeretne megértően és empatikusan fordulni az ilyen emberekhez.