Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff
menü
  1. Főoldal
  2. Gyülekezeti élet
  3. Aktuális programok
Vissza a főoldalra

Új helyszínen

Közzétéve: 2024. 04. 12.

Szeretettel várunk és hívunk minden Isten Igéje után vágyódó testvérünket az Úrvacsorai igehirdetéssorozatunkra. 

Helyszín: Szarvas utca 3. Sion Nyugdíjasház.

A vak isten nyomában

Közzétéve: 2024. 04. 10.
Barbara Strozzi egy tehetséges énekes és zeneszerző volt, aki a 17.századi Velencében alkotott, és azon kevés nő egyike volt, aki zeneszerzői karriert tudhatott magáénak.  Származása miatt sosem lehetett operaénekes, de kapcsolatainak hála és a velencei értelmiségi réteg elismerését maga mögött tudva, több művét tudta sikeresen kiadatni, mint férfi kortársai. 
 Életművét méltatlanul fedi homály, hiszen műveiben rendkívüli érzékenységgel bánik a szöveggel, és a női hang minden rejtelmét kihasználja.
 Az Új Nemzeti Kiválóság Program keretein belül Strozzi munkásságával foglalkozom és a korabarokk énektechnika elsajátításával próbálkozom. A koncerten Strozzi művek hangoznak el, historikus előadásmódban, barokk hangszerekkel. 

Katonatelep - Könyvvásár

Közzétéve: 2024. 04. 09.

Szeretettel várunk mindenkit!

Merj élni

Közzétéve: 2024. 04. 08.

Szeretettel várunk mindenkit a sorozatra!

Többgenerációs Tábor 2024

Közzétéve: 2024. 03. 23.

Szeretettel hívjuk és várjuk a gyülekezet tagjait!

Időpont: 2024.07.21. vasárnaptól 2024.07.26. péntekig

Helyszín: Bonyhád

Tovább

Új Szőlőskert 2024/2

Közzétéve: 2022. 12. 15.

Megjelent az Új Szőlőskert!

Ezen a linken olvasható: Új Szőlőskert

A Lélekápoló tavalyi lapszámai és az Emmaus is elérhető már. Ide kattintva olvasható

Mindannyiuk szíves figyelmébe ajánljuk gyülekezeti újságunk legfrissebb számát! A jelentős áldozatvállalás ellenére sajnos papír alapon ez a lapszám nem tud megjelenni, csak online formában. Hálásan köszönjük mindenki támogatását, reménykedünk a folytatásban. Jubileumi lapszámunkkal kívánunk minden kedves olvasónknak örömteli várakozást, áldott karácsonyt és reményteli új esztendőt!

Adó 1%-a

Közzétéve: 2024. 04. 03.

  Köszönjük az adományokat az elmúlt esztendőben és kérjük további támogatásukat szolgálatunkhoz, munkánkhoz adója 2x1 %-ának felajánlásával. A Magyarországi Református Egyház technikai száma: 0066. Nyilatkozatának kitöltésénél az alábbi adatokat adja meg: a kedvezményezett neve: Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány, adószáma: 18348464-1-03. Köszönjük segítségét!

 

Nyilatkozatát adóbevallása részeként papíralapon és online, az adóhatóság honlapján itt is beadhatja. Ha segítségre van szüksége a kitöltésben, látogasson el ide, ahol minden információt megtalál! A Magyarországi Református Egyház technikai száma, amelyet a nyilatkozaton fel kell tüntetni: 0066. Személyi jövedelemadónk alapítványoknak, egyesületeknek felajánlható egy százalékával is támogathatjuk egyházunk szolgálatát, ha arról református kötődésű alapítvány vagy egyesület javára rendelkezünk. A szervezetek listáját itt találja meg.