Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff

Bemutatkozás

A Kecskeméti Református Gyülekezet hírmondója Szőlőskert címmel 1993 márciusában indult. A 8. évfolyam második számától az eredetileg fénymásolóval sokszorosított lapszámokat felváltotta a nyomdában készült kisebb méretű folyóirat.  A kezdeti időben lelkipásztorok végezték a szerkesztés munkáit, majd néhány éven keresztül Laczay András lelkipásztor, majd Terényi-Kelemen Éva végezte az újság összeállítását. 2013 januárjában Kuti József elnöklelkész úrtól kapott felkérést a könyvtár munkatársi közössége hogy vegye át az újság megjelentetésének feladatait. Egy teljesen új felépítéssel, külső megjelenéssel, belső tartalommal és részben új címmel jelenik meg azóta is. Koncepciónk, hogy hírt adjunk nemcsak a gyülekezet, hanem intézményeink történéseiről is negyedévente. A cikkek megírásában, valamint fotók, grafikák, illusztrációk elkészítésében  az egyházközség munkatársi közössége, gyülekezeti tagok segítik munkánkat.

 

Továbbra is várjuk és örömmel vesszük a kiadvánnyal kapcsolatos visszajelzéseket, ötleteket, írásokat. Bátorítjuk olvasóinkat hogy verseikkel, rajzaikkal, fotóikkal színesítsék hírmondónkat. E-mail: szoloskert@krek.hu

Gyülekezeti újság letöltése

 

A gyülekezetünk hírmondója ingyenesen letölthető. 

Lehetőségünk van a gyülekezeti újságunk anyagi támogatására a jövőbeli tartalmas és egyedülállóan színvonalas megjelenés érdekében.

Számlaszám: 10915008-00000009-23600004  Támogatás esetén kérjük a közleménybe írja be: Új Szőlőskert 

Minden támogatást szívből köszönünk!