Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff

menü

TÖBBGENERÁCIÓS NYÁRI TÁBOR 2018

2018. 04. 27.

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!

 

JELENTKEZZ ONLINE, KATTINTS IDE!

A heti menetrendért klikkelj ide!

 

Gyülekezetünk ötödik alkalommal szervez többgenerációs nyári tábort, melyen kicsik és nagyok, hittanosok, konfirmandusok, fiatalok, családok, középkorúak és idősebbek együtt tölthetnek el egy tartalmas csendeshetet.

 

Hová megyünk?

 

Nyári táborunkat 2018-ban ismét a felsőtárkányi Park Hotel Táltosba szervezzük, mely a Bükk-hegység lábánál található.

A tábor nagy zöld területekkel, árnyas parkkal és hangulatos tűzrakóhelyekkel, sportpályákkal rendelkezik. A gyermekek részére játszószobát alakítottak ki. A környék remek adottságokkal rendelkezik a gyalogtúrákhoz, de a közeli termálfürdők is meglátogathatók, illetve a szomszédos Eger látványosságai is élményt nyújthatnak.

4 féle szálláslehetőség közül lehet választani, melyek a következők:

·Hotel

A 2 csillagos, 89 férőhelyes hotelben 2-3 ágyas szobák vannak (22 db 2 ágyas, 15 db 3 ágyas). Az egyszerűen berendezett szobákban kábel-TV és zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre.

·Üdölőház

Az üdülőházakban 116 férőhellyel, 2-6 ágyas zuhanyzós szobák állnak rendelkezésünkre, melyek mindegyike külön bejáratú (7 db 2 ágyas, 27 db 3 ágyas, 3 db 5 ágyas és 1 db 6 ágyas)

·Turistaszállás

A különálló kőházakban 9 db négyágyas (közös vizesblokkal) és 2 db kétágyas szoba áll a táborozók rendelkezésére.

·Sátorozási lehetőség

Maximum 20 főig áll rendelkezésünkre ez a lehetőség! A sátorozók a turistaházakhoz tartozó közös zuhanyzót és mosdót tudják használni.

A táborhelyről gyülekezetünk honlapján képek tekinthetők meg a következő helyen:

http://krek.hu/jalbum/felsotarkany/index.html

 

Mi lesz a hét célja, tartalma?

Gyülekezetünk sokféle rétege, kisebb-nagyobb csoportja számára kínálunk olyan közösségi élményt, melynek során lehetőség nyílik egymást jobban megismerni, hitben erősödni, lelkileg-testileg felfrissülni. Reményeink szerint így válik ismét a nyári, többgenerációs táborunk a gyülekezetépítés élménygazdag alkalmává.

A délelőtt közös énektanulással és rövid bevezetővel indul. Ezután szeretnénk a kiscsoportos foglalkozásokkal a lelki beszélgetések meghittségét biztosítani. Érdeklődésünknek megfelelő, és a jelentkezési lapon kiválasztott közösségben (kiscsoportban) lehetünk együtt ebédig.

Délutánonként sok-sok programmal készülünk. Az önkéntesen szerveződő csoportokban nagyszerű buszos kirándulások (pl. Eger, Szilvásvárad, Lillafüred stb.) lesznek, de közösségi játékok, kézműves programok, sportvetélkedők, főzőverseny is színesítik ezt a napszakot.

Sportolási lehetőségként a táborban - kézilabda, kosárlabda, tollaslabda, tenisz – pályák állnak a táborozók rendelkezésére. Újonnan épült, nyitott külső medence használata is lehetséges a táborozóknak.

Szintén a délutáni időszakban lehetőség lesz gyalog- és kerékpártúrákra is, valamint a környék termálfürdői (pl. Egerszalók) biztosítják a kikapcsolódás és a pihenés lehetőségét.

Esténként evangélizáció és közös éneklés lesz a tábor területén kialakított „templomban”.

Imádságos szívvel készüljünk mindannyian, hogy megtapasztalhassuk Urunk áldását és egymás szeretetét!
Mennyibe kerül mindez?

 

A hét költsége (szállás, étkezés, közös költségek):

 • 2 ágyas hotelszoba                  31.000 Ft/fő/hét
 • 3 ágyas hotelszoba                   29.000 Ft/fő/hét
 • 2 ágyas üdülőház                     27.000 Ft/fő/hét
 • 3-6 ágyas üdülőház                  26.000 Ft/fő/hét
 • 4 ágyas turistaszállás               22.000 Ft/fő/hét
 • Saját sátorban                          15.000 Ft/fő/hét

Kedvezmények:

 • Most konfirmált (vagy konfirmációra készülő) fiataljaink részvételi díja 14.000 Ft (elhelyezés 3-5 ágyas hotelszobákban).
 • 4 éves korig ingyenes a részvétel
 • 4-12 éves korig 50% kedvezmény
 • Nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermek esetén 50 % (18 év alatti gyermekekre).

 

Járulékos költségek:

 • Az utazás költségét (tömegközlekedés, saját gépkocsi, bérelt busz) mindenki saját maga fizeti.
 • Az idegenforgalmi adó a HELYSZÍNEN FIZETENDŐ! Mértéke 18 év fölött 300 Ft/éjszaka.
 • Az alapárban nincsenek benne a szabadon választott programok járulékos költségei (pl. buszos kirándulás: Eger, Szilvásvárad, Egerszalók, melyek útiköltsége 300-500 Ft/fő) és a belépőjegyek ára.

A Táborhely Erzsébet-utalványt elfogad fizetőeszközként.

A jelentkezőknek május 20-ig a részvételi díj felét kell előlegként befizetni (7.000–15.500 Ft) a, a fennmaradó részt pedig legkésőbb július 15-ig a Gazdasági Hivatal pénztárában kérjük kiegyenlíteni.

Aki anyagi gondok miatt nem tudna eljönni, jelezze a „JELENKEZÉSI LAPON” (a szociális helyzetére hivatkozva) támogatási igényét. Megpróbálunk segíteni!

Akinek anyagi lehetősége van, és ezért hálás az Úrnak, az másokat segítő céladományát juttassa el a Gazdasági Hivatalba! Befizetés esetén kérjük feltüntetni: TÖBBGENERÁCIÓS TÁBOR megjelölést

 

Mikor lesz a tábor?

 

2018. július 30-tól augusztus 4-ig (hétfőtől – szombatig) tartjuk nyári táborunkat.

A program kezdete: hétfő 12:00 óra (EBÉD), vége: szombat 13:00 óra (EBÉD).

 

Hogyan történik az utazás

és az étkezés?

 

Az utazás három módon lehetséges:

 • Tömegközlekedés esetén Volánbusz ajánlott. Egy átszállással oda - vissza megoldható az utazás. A menetjegyet Felsőtárkányig kell váltani. A megállótól (kb 800 méter) a táborhelyig kisbuszokkal segítünk eljutni.
 • Saját gépkocsival (családilag vagy egymással összefogva). Ebben az esetben azt kérjük, hogy hétfőn 12 órára mindenki érkezzen meg a Park Hotel Táltosba, melynek címe: Felsőtárkány, Ifjúság u. 1
 • Bérelt autóbuszokkal, melyek a Katona József Színház mellől indulnak hétfőn 8 órakor. Az autóbuszok egészen a táborhelyig viszik a gyülekezeti tagokat. Hazaérkezés szintén külön buszokkal történik. Az oda-vissza út költsége 4 000 Ft/fő. FONTOS: az autóbusz igénybevétele csak előzetes jelentkezéssel lehetséges!

Az étkezés: reggeli, ebéd és vacsora a tábor 180 fős ebédlőjében fogyasztható el. Igény szerint vegetáriánus, diétás, tej- és lisztérzékeny ételeket is elkészítenek a helyi konyhában. (Az igényt kérjük jelezni a „Jelentkezési lap”–on az egyéni kéréseknél.)

A Táborhely ágyneműhuzatot ingyenesen biztosít a résztvevőknek.
SZÍNEZD
ÚJRA!