Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff

menü

Refisz Nyári Tábor 2019

2019. 06. 25.

Kedves Testvérünk, Barátunk!

„Kell egy ház, ahol jó nekünk. Fiúk jöttek, lányok mentek, fiúk vártak, lányok sírtak, együtt épült, együtt szépült az életünk…”Régi sláger de ma is igaz. Különbözünk, és ez így van jól, Isten így látta jónak. Hogy is van a férfi útja a nővel?

Hogyan épülhet és szépülhet együtt két különböző élet? Szüleinknek hogy sikerült? Vagy nem sikerült? És, ha nekem jó egyedül is? Mit tegyek, ha küzdök az egész fiú-lány-és minden egyéb kapcsolatokat érintő témával?
Hála Istennek idén is meg tudjuk rendezni a REFISZ Nyári táborát augusztus 5-11-ig Balatonszárszón. Nagy örömmel, lelkesen készülünk, hogy Veled együtt nagyon jól érezzük magunkat Balatonszárszón.
Néhány fontos információt találhatsz a táborról ezen az oldalon, az oldal alján pedig ott találod a jelentkezési lapot.

Tábor időpontja: 2019. augusztus 5-11. (hétfő 15:00-től regisztráció, az első étkezés a vacsora 18:00-tól; vasárnap ebéd pedig az utolsó étkezés 12:00-től)

Tábor helyszíne: Balatonszárszó, SDG Családi Hotel és Konferencia-központ: 8624 Balatonszárszó, Csárda u. 41. (térkép)

Részvételi díj: 2019. június 30-ig van a normál jelentkezési időszak. Ebben az alap részvételi díj – hála Istennek és sok-sok támogatónknak – 34.000.-/fő/hét. Az egyházkerületi kedvezmények ebből jönnek le: Dunántúl a díj felét állja minden onnan érkezőnek, a dunamellékiek közül az első 100 jelentkező pedig fejenként 5000.-os kedvezményt kap. 2019. július 1-jétől július 11-ig a késői jelentkezési időszak kezdődik: 5000.-/fő összeggel magasabb a részvételi díj. Ha a foglalót nem utalod el időben, akkor a késői jelentkezési árkategóriába leszünk kénytelenek besorolni téged.

Igenek és NEMek – ez a tábor címe. Kapcsolatainkról fogunk hallani, beszélgetni, gondolkodni.

Mindent úgy igyekszünk szervezni, alakítani, hogy az az Istennel való kapcsolatunk elmélyülését szolgálja, és hogy mindeközben jól érezzük magunkat. házirendet ezen a linken tudod megtekinteni. Ez minden résztvevőre egyaránt vonatkozik. A tábor célközönsége a 13-30 éves korosztály, kérünk mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe jelentkezéskor.

Az alábbi kérdőív kitöltésével, valamint legalább a 10.000 Ft-os foglaló elutalásával tudsz jelentkezni.