Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff

menü

Sátor tábor

2022. 06. 09.

Van, amihez több idő kell…

 

Mikor leszek kész? Kérdezi a kisfiam, mert nagyon várja már a legóból készülő játékot.

Mikor leszek kész? Kérdezi a feleségem a beltéri felújítás munkálatainak végét.

 

Mikor leszek kész, pontosabban mennyi idő kell az Úrral, hogy növekedjek benne, fejlődjek akár egy tyúklépésnyit, hozzá közelebb lépjek?

 

Éltetek már meg közösségben több napot egymás utánban az Úrral? Én csendes héten, gyülekezeti táborban és cursillokon tapasztaltam meg, hogy mekkora áldás, fejlődés és növekedés érhető el egymást követő több nap alatt. Amikor folyamatosan az övéi közt vele vagyunk. Akár Felsőtárkányban, Balatonszárszón, vagy Emmausban. Ahhoz, hogy megérkezzünk és újat kezdhessünk idő kell. Kevés a vasárnapi istentisztelet, kevés a heti bibliaóra. Az akkumulátor lassú töltése magasabb töltöttségi szintet ér el, mint az intenzív gyorstöltés.

 

Jó itt lenni, mondták a tanítványok. Állítsunk sátrat ide. Menjünk, állítsunk sátrat néhány napra…

 

Kedves Testvérek!

 

Örömmel szeretnénk benneteket tájékoztatni, hogy a nyár folyamán tarthatunk egy kisebb tábort az Emmaus Missziós Ház kertjében!!
 
Aki kellő bátorságot érez arra, hogy együtt sátorozzon a családdal, egy baráti közösségben, azokat szeretettel várjuk 2022. július 29-31 között Nyárlőrincen!
 
Nincs korhatár!!! Bárki jöhet!!
 
A részvétel regisztrációhoz kötött, kérünk mindenkit (a legkisebbeket is) , hogy regisztráljátok, hogy tudjuk, hány főre tervezzük az ebédeket! Az ebéd díja 1000 Ft/fő/nap, a főétkezésen túli étkezésekről egyéb úton gondoskodunk (pl.: reggel hot-dog,esténként szalonnasütés), egyéb tekintetben a tábor ingyenes. 
 
 
 
Mindenki hozzon magával:
Kényelmes ruhát!
Medencézéshez fürdőruhát.
Készüljetek túra cipővel is!
Vasárnap pedig Záró Úrvacsorás Igehirdetést tervezünk, ahhoz méltó ruhát is hozzatok!
 
Bármilyen kérdésetek van, keressetek bizalommal minket, telefonon vagy e-mailben is és akár személyesen!
 
Szeretettel: Emmaus Bizottság