Facebook Instagram Youtube
Széchenyi 2020
ff

menü

Evangéliumi gyermeknap 2022

2022. 04. 13.

Még frissek az élmények, gondoltam írok pár sort a mai napról..
 
A határút (Kecskemét-nyárlőrinc közigazgatási határa), amelyre a 44. sz. útról kanyarodunk, ki lett szélesítve néhány helyen, pontosabban a belógó ágak le lettek nyírva. Hála az Úrnak, a néhány héttel korábbi Lomtalanítás napján találkoztunk Nyárlőrinc Község polgármesterével, aki intézkedhetett...
 
Az időjárással - néhányaknak az Úrral - szembeni elvárással szemben hideg, esős napunk volt. Eszembe jutott az Ultreya, amikor udvaron a Pincebogarak c. előadással készültünk. Az előadás az ebédlőben - testközelben - történt meg ugyanúgy, mint a mai napon, mert esett. Közel voltunk egymáshoz, beleheltük a teret, hallottuk egymás hangját. Az Emmaus Ház esőben is jól teljesített ;).
 
Köszönet a dicsőítő csapatnak, akik "megágyaztak" a hangulatnak!
 
Nagyon jó ötlet volt összekötni a házaskört a gyermeknappal! A gyermekmisszióban dolgozó rutinos Barta Házaspár érdekes és tartalmas programot rakott össze a gyermekeknek, míg ezalatt a felnőttek külön tudtak elmélkedni, beszélgetni és imádkozni. Hála az Úrnak, nyitott szívű felnőttek ülték körül az összetolt asztalokat. Istenünk jelen volt közöttünk és hiszem, hogy gyönyörködött bennünk! E helyütt is köszönet a Jeney házaspárnak a kör működtetéséért és az imádságos közösség egybetartásáért!
 
A délelőtti programokat a finom tarhonyáshús csemegeuborkával és a csokis fánk koronázta meg ;) . Nagyon szépen köszönjük az egyházközség hozzájárulását az étel elkészítésében és kiszolgáltatásában.
 
Délután vetélkedőkön nevethettünk nagyokat a 10 db megállóban. Ügyességi, fejtörős és nagyon szórakoztató játékok voltak.
 
Summázva a gondolataimat, röviden: ÉLT A HÁZ ÉS BENNE MI A MAI NAPON!
 
Dicsőség az Úrnak, hogy szeretetét megtapasztalhattam családommal ma is az Emmausunkban!
 
Köszönjük a szolgálók áldozatos munkáját!
 
Szeretettel:
Laci